ZAVRŠEN PRVI IKETOV MEMORIJAL U BASKETU

Nastavnik Ike bi bio ponosan. Njegov učenik Ivanović Milenko najbolji je igrač prvog turnira u basketu posvećenom pokojnom Iliji Đuroviću. Najbolja ekipa je Omladinski pokret Cinema club za koju su nastupali Ivanović Milenko, Šolaja Mladen i Vidojević Ivan.

Omladinski pokret Cinema club u finalnoj utakmici pred velikim broj gledalaca slavio je protiv ekipe Rafting centar Drina-Tara rezultatom 16-10. Za ekipu Drina-Tara nastupali su Milanović Tomislav, Mitrović Vladimir i Vuković Dragan. Treće mjesto zauzela je ekipa Sigma studio iz Rogatice.

Nagradni fond turnira je bio 700 KM. Za prvo mjesto obezbjeđeno je 400 KM, drugo 200 KM i za treće 100 KM.

Novac za nagradni fond obezbijeđen je od kotizacija ekipa i od Opštine Foča. Kotizacija po ekipi iznosila je 40 KM a Opština Foča pomogla je turnir sa 300 KM.

-Još jednom smo pokazali da znamo da organizujemo sportske manifestacije koje su nedostajale našem gradu. Sve što radimo u prvoj godini postojanja nastavićemo da radimo tradicionalno. Nije potrebno mnogo sredstava samo iskrenog zalaganja i truda. Nadamo se da smo to još jednom pokazali. Naš cilj je da omladinu usmjeravamo u pravom smjeru, da stvaramo neku pozitivnu priču i podižemo svijest građana po mnogim pitanjima - izjavio je predsjednik Omladinskog pokreta Foča, Mladen Mandić koji dodaje da apeluje na privatnike i opštinske vlasti da ulažu u omladinu i omladinski aktivizam jer je Foča uvijek bila grad mladosti i sporta.

Prvi memorijalni turnir u basketu Ilija Đurović Ike zajednički su organizovali Omladinski pokret Foča i KK Sutjeska.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas55
Juče370
Ove sedmice3494
Ovog mjeseca12976
Ukupno1318970
nedelja, 25 februar 2018 06:41

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 57 gostiju i nema prijavljenih članova