DESET ZLATNIH MEDALJA ZA LJUBIŠNJU

Karate klub Ljubišnja ovog vikenda je učestvovao na tradicionalnom, petom po redu Kupu „Mećavnik 2014“. Fočaci su se kući vratili sa čak 26 medalja, od toga 10 zlatnih, 6 srebrnih i 10 bronzanih.

Svjetska juniorka prvakinja u karateu, Milica Todović, okitila se sa dva odličja. Ono najsjajnije pripalo joj je u kategoriji pojedinačne borbe (juniori rođeni 1996/97) do 52 kg. Srebrnu medalju osvojila je u kategoriji juniori – kate pojedinačno.

Četiri odličja donijeli su poletarci rođeni 2007. i mlađi u kategoriji kate pojedinačno. Bronzanom medaljom okitili su se Aleksa Živanović, Aleksa Đuković i Andrija Paprica, dok je srebro odnio Aljoša Ćelasan.

U istoj kategoriji, kod pionira rođenih 2003/2004. stigla je i zlatna medalja. Njom se okitio Stefan Pejović, Aleksi Kuliću pripala je srebrna, a bronzano odličje dobili su Andrej Pavlović i Miloš Rašević.

Ista kategorija – ovog puta nade (rođeni 2001/2001) i novo najsjajnije odličje koje je ponio drugi brat, Aleksa Ćelasan.

Zlatna medalja stigla je i u kategorije kate ekipno, od pionira. Osvojili su je Stefan Pejović, Miloš Rašević i Andrej Pavlović.

Jednako uspješne, bile su i djevojčice u borbama ekipno. Nade Ljubišnje, Jana Ostojić, Ana Likić i Nataša Milanović osvojile su zlatno odličje.

U kategoriji pojedinačne borbe, poletarci rođeni 2005. i mlađi donijeli su u Foču čak tri najsjajnije medalje. Najmlađi zlatni karatisti Ljubišnje bili su Aleksa Živanović ( do 25 kg), Aleksa Đuković ( do 30 kg) i Aljoša Ćelasan ( preko 30 kg).

U istoj kategoriji i pioniri su donijeli tri odličja. Zlatnu medalju osvojio je Miloš Rašević ( do 35 kg), srebrnu Aleksa Tešović ( do 30 kg) i bronzanu Đorđe Zečević (preko 35 kg).

Kod pionirki, bronzanu medalju donijela je Jana Ostojić ( preko 35 kg).

I dalje borbe pojedinačno, kategorija nade ( rođeni 2001/2002.) – stiglo je pet odličja. Kod dječaka, Goran Sekulović i Miljan Blagojević osvojili su bronzu, dok je srebro pripalo Aleksi Ćelasanu. Kod djevojčica, zlatna je bila Ana Likić, dok se srebrom okitila Nataša Milanović.

U kadetskoj konkurenciji, bronzanu medalju osvojio je Darko Čančar ( do 50 kg).

Sve čestitke karatistima Ljubišnje na odličnom rezultatu koji su ostvarili ovog vikenda. Pa, da naredno bude još bolje i uspješnije!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas337
Juče499
Ove sedmice337
Ovog mjeseca11240
Ukupno1300930
ponedeljak, 22 januar 2018 17:26

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 17 gostiju i nema prijavljenih članova