ZAVRŠENA NAGRADNA IGRA "POKRENI SE - UPOZNAJ FOČU" - RAFTING KADETIMA KK SUTJESKA

Nagradna igra „Pokreni se – Upoznaj Foču“ , koju je Omladinski pokret Foča realizovao u saradnji sa Turističkom organizacijom opštine Foča, završena je juče, a glavnu nagradu rafting Tarom osvojio je Mladen Mandić, koji je svoju nagradu ustupio kadetima Košarkaškog kluba Sutjeska.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi koji su poslali fotografije sa neke od fočanskih turističkih destinacija, a pristiglo je 12 fotografija koje su objavljene na Fejsbuk stranici Omladinskog pokreta Foča, nakon čega je krenula „borba za lajkove“, koja je i odlučivala pobjednika.

Iz Omladinskog pokreta ističu da je od trenutka objavljivanja fotografija pa do kraja nagradne igre sve fotografije vidjelo više od 25 hiljada korisnika društvene mreže Fejsbuk, te da taj broj raste i nakon završetka takmičenja.

-Željeli smo da damo doprinos promociji turističke ponude Foče, ali i da ukažemo na važnost promocije fočanskih ljepota preko društvenih mreža, što smatramo da smo uspjeli. Tokom nagradne igre javljali su nam se ljudi iz regiona i pitali nas gdje se tačno nalaze predjeli prikazani na fotografijama, iskazujući želju da posjete Foču. – kažu u Omladinskom pokretu.

Nagradna igra trajala je od 23. jula do 5. avgusta, a pokrenuta je u okviru kampanje „Pokreni se – upoznaj Foču“, s ciljem da se promovišu prirodni potencijali Foče, kao i kulturno-istorijsko nasljeđe, turističke atrakcije i znamenitosti.

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas158
Juče625
Ove sedmice1710
Ovog mjeseca12238
Ukupno1244499
sreda, 18 oktobar 2017 07:42

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 76 gostiju i nema prijavljenih članova