Greška
  • [sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/preview.

KATASTROFALNO STANJE AKVA PARKA

[sigplus] Critical error: Insufficient file system permissions to create the folder root/cache/preview.

Zbog velikog interesovanja naših sugrađana da li će Akva park raditi, potražili smo informaciju u Opštini Foča. Rečeno nam je da će bazeni raditi ali da je neophodno uložiti velika sredstva u renoviranje.

Naime, došli smo u posjed fotografija koje prikazuju realno stanje bazena koji su podsjećamo napravljeni prije nepunih godinu dana. Evidentno je da se u izgradnji žurilo i štedilo na materijalu pa tako imamo slučaj da je zid olimpijskog bazena napukao na preko 20 mjesta. Prostorija bazenske tehnike koja se nalazi ispod zemlje propušta vodu i uređaji su u opasnosti. Gromobran je proveden iznad nivoa zemlje. Pozida koja drži ogradu osipa se jer na određenim mjestima nije uopšte korištena armatura. Odliv vode iz bazena nije zaštićen te je postojala opasnost da voda iz Drine dopre u bazen kada se rijeka izlije a to dalje prouzrokuje stvaranje leda u zimskim uslovima i oštećenje bazena. Potrebno je nanovo prefarbati bazene a prije toga nivelisati dno bazena i izgladiti površinu jer je evidentno da je i to amaterski urađeno što može dovesti do povreda kupača. Slivnik kroz koji treba da otiče voda ne nalazi se na najnižoj tački stoga se voda zadržava na dnu bazena što prouzrokuje oštećenja.

Iz Opštine Foča dobili smo uvjerenje da će se sve učiniti da bazeni i ovog ljeta budu centar okupljanja Fočaka ali moraju se uložiti jako velika sredstva.

Nezvanično saznajemo da je planirano da sezona kupanja na Akva parku Ušće počne sredinom juna.

Uvjerite se u stanje Akva parka preko fotografija iz galerije.

{gallery}bazen{/gallery}

 

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas574
Juče571
Ove sedmice3228
Ovog mjeseca8962
Ukupno1281191
subota, 16 decembar 2017 16:08

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 155 gostiju i nema prijavljenih članova