NAJPOVOLJNIJE I NAJEFIKASNIJE UČENJE ENGLESKOG JEZIKA

CENTAR ZA STRANE JEZIKE „TEACHER“

VRŠI UPIS POLAZNIKA SVIH UZRASTA

 

CENTAR ZA STRANE JEZIKE „TEACHER“ vas poziva da upišete školu engleskog jezika . Ukoliko želite da uđete u svijet engleskog jezika na zanimljiv način, sa osmijehom na licu, onda ste na pravom mjestu. Naš predavač je Milan Mandić, diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti.

Nastava se izvodi po CAMBRIDGE programu a najveća prednost ovog programa su lekcije iz života gdje vas pripremamo na situacije na koje možete naići u stvarnom  životu i primijeniti stečeno znanje.

Djeca školarci pohađaju časove dva puta sedmično. Čas traje sat vremena. Mlađi osnovci uče po zanimljivim knjigama „KID'S BOX“ gdje se kroz zanimljive časove upoznaju sa porodicom Star. Ukoliko želite da se vašem djetetu dopadne prvi susret sa engleskim jezikom (što je mnogo važno zbog daljeg napredovanja), onda smo mi pravo mjesto za vas. Tičer Milan je osoba koju djeca obožavaju i on sa lakoćom dopire do njih. Cijena ovih kurseva gdje učenici uče iz knjige „KID'S BOX“ je 30 KM mjesečno,  i dajemo popust na više djece iz iste porodice.

Stariji osnovci uče po knjigama „MESSAGES“. I ovi učenici na časove idu dva puta sedmično po sat vremena. U svijet gramatike učenike uvodimo korak po korak, zanimljivim načinom objašnjavanja. Zadaća je obavezna i tu obavezu shvatamo veoma ozbiljno i odgovorno. Cijena kurseva gdje učenici koriste knjige „MESSAGES“ je 40 KM mjesečno i dajemo popust na više djece iz iste porodice.

Srednjoškolci koriste knjige „Face to Face“. Kurs se pohađa dva puta sedmično po sat vremena. Zanimljive lekcije iz stvarnog svijeta će vam se mnogo svidjeti  a tičer Milan ima strpljenja i zna kako da priđe svakom učeniku i izvuče najbolje iz njega/nje. Zadaća je obavezna i tu obavezu shvatamo veoma ozbiljno i odgovorno. Cijena kurseva gdje učenici koriste knjige „FACE TO FACE“ je 45 KM mjesečno i dajemo popust na više djece iz iste porodice.

Stariji učenici koji su završili srednju školu koriste program „FACE TO FACE“. Postoji šest nivoa a mi ćemo vas rasporediti u prilagođene grupe. Prednost naše škole engleskog jezika u odnosu na druge je strpljiv pristup učenicima koji nikad nisu učili engleski jezik u školi, a svakom učeniku se prilazi sa velikom pažnjom. Nastava se izvodi dva puta sedmično u terminima od po sat i po vremena. Cijena kurseva za odrasle je 60 KM mjesečno ukoliko ste zaposleni, a ukoliko niste, plaćate 50 KM mjesečno. Studenti takođe plaćaju 50 KM.

SVE INFORMACIJE NA 065/462-761

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas52
Juče370
Ove sedmice3491
Ovog mjeseca12973
Ukupno1318967
nedelja, 25 februar 2018 06:35

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 52 gostiju i nema prijavljenih članova