NOVINARKA NA MODNOJ PISTI

Fočanka Sanja Vuković uz studije žurnalistike uspješno se bavi modelingom

Trenutno studira u Banjaluci i uljepšava modne piste širom Bosne i Hercegovine. Ova naizgled sasvim obična djevojka, interesantna je po tome što uopšte nije anoreksična i što je za vrlo kratko vrijeme privukla pažnju ljudi iz modne industrije Bosne i Hercegovine.

Malo više o Sanji. Njeni su inače porijeklom iz sela Rajetići i Ropovići, opština Goražde. Studira žurnalistiku i uporedo se bavi modelingom. Trenutno je slobodna tj. nije u ljubavnoj vezi.

Sanja je privukla pažnju javnosti kada je na izboru za Miss regije Banjaluka, izabrana za mis šarma regije što joj je bila ulazna karta za izbor za „Mis BiH, za Mis svijeta.“ Na ovoj manifestaciji, Sanja je ušla u finale, među 12 najljepših djevojaka.

Sanja, trenutno boravi u Foči a mi smo iskoristili ovu jedinstvenu priliku da porazgovaramo sa njom i upoznamo vas sa ovom nadasve dobrom i plemenitom osobom. Kako i sama kaže, posao modelinga uopšte nije lak. Ima dosta odricanja i žrtvovanja ali na kraju se svačiji trud isplati.

 

-Bilo je problema u početku, nije bilo lako odreći se načina života. 

Prvo sam samo promijenila frizuru i to mi je bio veliki šok. Imala sam dosta prepreka kada sam otišla u Banjaluku. Zaista je teško jednoj djevojci da se sama snalazi u velikom gradu. Veliku moralnu podršku dobijala sam od svojih drugarica i drugara koji me i sada podržavaju i da tako kažem „guraju“ me u svoj ovoj mojoj priči oko modelinga. Ovom prilikom želila bih da se zahvalim svom drugaru (sam će se prepoznati) koji mi je davao instrukcije iz engleskog jezika, kako bih što bolje prošla na intervjuu za posao u Indiji - za naš portal kaže Sanja.

Kao model, imala je ponuda da radi za turističke agencije kao promoter ali s obzirom da je još uvijek na studijama, morala je da odbije. Naime, radila je kao urednik nekoliko radio emisija na fakultetu.

Otkrila nam je planove za budućnost a mi ekskluzivno saznajemo da je Sanja uspjela da dobije poslovni angažman u Indiji. Mi joj želimo puno sreće i da ostane vedra, lijepa i nasmijana, kakvu smo je zatekli u Foči.

 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas6
Juče370
Ove sedmice3445
Ovog mjeseca12927
Ukupno1318921
nedelja, 25 februar 2018 00:52

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 28 gostiju i nema prijavljenih članova