MIJA UVEO WI-FI

 

Poštovani sugrađani, po mnogima najbolji lokal u gradu od juče ima bežični internet. Kako smo od velikog broja mladih ljudi saznali to je jedino falilo ovom izuzetno popularnom mjestu za izlazak.
 

Generacije Fočaka, domaćih i studenata sa strane prolazili su kroz "Mijinu kafanu" i svi su se pitali kada će se i to desiti. Pored po mnogima najbolje kafe i rakije u gradu, konačno je ispunjen i taj zahtjev omladine a to je besplatan bežični internet.

-Ovo je nešto novo i svakako da to podržavam. Sada sam siguran da me nijedna informacija iz svijeta sporta i politike ne može zaobići. Imam internet i mogu da čitam onlajn izdanja dnevnih novina. Do sada sam teško stizao na red za novine. Ovo je sjajno - izjavio je Ivan Vidojević, odbornik u SO Foča.

Na bežični internet "Kod Mije" možete se konektovati ukoliko donesete Vaš laptop ili mobilni telefon a šifra je "brnjascinema".

Da podsjetimo "Cimena club" podržava jedinu omladinsku organizaciju u gradu, Omladinski pokret Foča od samog osnivanja, i mi ovaj potez svakako pozdravljamo jer nam smanjuje troškove komunikacije između članova. Omladinski pokret i "Cinema club" nastupiće sa zajedničkom ekipom na predstojećem turniru u basketu koji počinje sutra u 17:00h!

Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas156
Juče844
Ove sedmice3654
Ovog mjeseca9388
Ukupno1281617
nedelja, 17 decembar 2017 07:23

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 65 gostiju i nema prijavljenih članova