LISICA BEZBRIŽNO TUMARA FOČANSKIM ULICAMA

Priča koja je po Foči kružila da jedna lisica bezbrižno tumara ulicama našeg grada, izgleda da je istinita. Veliki broj sugrađana potvrdio nam je da su miroljubivu lisicu vidjeli u naseljima Donje Polje, Samoborska i Aladža. 
 
 
Osoba sa inicijalima N.M. izjavila je da je u šetnji sa djevojkom, kroz naselje Samoborska, ugledala lisicu kako prelazi ulicu kao da je neki pas lutalica a ne divlja životinja. Iz straha i nesigurnosti da će im se sugrađani smijati, nisu puno širili priču.
 
 
 
 
Mladić iz naselja Aladža par puta je vidio lisicu kako pretura kontejner ispod Aladža parka, ali takođe nije davao puno značaja ovom događaju.
 
Kada je mladić sa inicjalima M.M. na svom fejsbuk profilu objavio da je ugledao lisicu na svega 3-4 metra od njega, kako u maniru psa lutalice prelazi ulicu i šunja se oko kuće, klupko je počelo da se odmotava.
 
Saznali smo da ova, svojim ponašanjem, izuzetno simpatična životinja, isključivo vikendom izlazi u grad, vjerovatno u potrazi za hranom. Primijetićete da se na ulici ne nalazi veliki broj pasa lutalica, tako da je i ovo razlog zašto lisica slobodno tumara fočanskim ulicama. 
 
Ukoliko neko ponovo ugleda lisicu kako šeta fočanskim ulicama, molimo vas da nam pošaljete fotografiju iste, kako bismo velikoj većini Fočaka, koji misle da je prijateljski nastrojena lisica obična izmišljotina, dokazali da to nije samo posljedica opijanja naših sugrađana, vikendom po fočanskim kafanama.
 
 
 
 
 
 
 
 
Podijeli
comments

Omladinski pokret_FB

Brojač posjeta

Danas156
Juče844
Ove sedmice3654
Ovog mjeseca9388
Ukupno1281617
nedelja, 17 decembar 2017 07:23

Trenutno posjetilaca

Ko je na mreži: 60 gostiju i nema prijavljenih članova